Partides d'Octubre

Començo les partides d'octubre amb una partida molt depresiva, "Gotham" dirigida per Nebilim.

Maya del Arrabal es una dona d'avanzada edat, jubilada, que ha perdut la casa per que es gastava tots els seus diners en mantendre als gats de la ciutat, també en tenia molts a casa amb un Síndrome de Noé bastant heavy. Ara es mendiga i viu a l'arrabal de la ciutat de Gotham, rodejada de gats i amb un carretó de supermercat on té guardats cupons de mostres gratuïtes de menjar de gat, un obrellaunes i una manta de ganxet que ha anat fent al llarg dels anys, gràcies a la venda de la pell d'un os panda vermell.
La història de com Maya va aconseguir la pell del panda es bastant curiosa ja que de jove, quan anava a la universitat va treballar de relacions públiques a un restaurant xinés "El panda Rojo Feliz", un día que es va quedar fins tard va veure com arribava el camió frigorífic amb la carn per al dia següent. Quan el conductor va obrir-lo va veure molts gats morts, en mode venjança va matar a la mascota del restaurant, un panda vermell i va vendre la pell amb la qual es va comprar llana i va anar fent la manta de ganxet i ajudant als gats de la ciutat. La Maya es passeja per la ciutat amb el seu exercit de gats perseguint-la per tot arreu.

Aquesta partida ha estat diferent en molts aspectes, començant per la creació de Pj que hem fet entre tots uns minuts abans de començar la partida. Diferent en molts aspectes.

- La partida "Gatas en las Cortinas" dirigida per Gato.

Som 4 morts amb una missió que no tenim gaire clar, hem d'aturar als dolents.
Mike (Miguel) es un home d'uns quaranta anys que ha mort per un excès de sexe.

Acompanyat per una difunta monja, un guitarrista que ha mort per intoxicació alimentaria i una nena patinadora decapitada que ha patit un accident amb els patins de gel.
Després de passar per una oficina del SEPE per trobar gent dolenta, la companyia ha decidit anar al cementiri de Santa Coloma de Gramanet on ens rep una iaia que ens explica que una gent dolenta está capturant esperits en el centre de la ciutat.  En un edifici hi ha un cartell lluminós "Los malotes. Cazafantasmas".  I cap allà que va el grup. Una partida plena de bogeries i coses creepys.

- La partida de Kids on Bikes Universitat d'Ohio, dirigida per Nebilim. Dono vida a un exmisioner mormó de 21 anys que acaba de tornar de la seva missió a Mèxic, als anys 90. Gideon Smith arriba amb moltes ganes d'aprendre però es troba amb un campus ple de pecats i perversions que intenta evitar a tota costa, drogues, dones amb roba curta ensenyant massa pell i un company d'habitació que escolta música del diable.

- "Las memorias de Harriette Wilson y sus hermanas" amb Story Brewer, una partida sense direcció de joc però moderada per Erinna.

Harriettte es una famosa cortesana del període de Regència, comparteix professió amb les seves germanes. Sóc la Sophie Wilson i tinc una història que explicar al món.

- Una altre de les partides que he jugat aquest mes d'octubre va ser un Cluedo un tant especial, La Promoció del 54, moderada per Mar.
Sóc la germana bessona de Rock 'n Roley, Penny Roley. Estem a la festa de després del concert quan uns policies ens avisen que el meu germà ha desaparegut en estranyes circumstàncies, i tots som sospitosos. Que li haurà passat?

- "La montaña más soleada" una aventura de Cabratacia, dirigida per Vanant. Dono vida a Cabritiña, una cabreta de 7 anys, anárquica, que li sua molt el rebany i decideix anar a la seva per la vida.

Aquest mes d'octubre també he estat treballant en una Oneshot que vull estrenar com a Dj a Ludorussafa durant el novembre. Estic molt emocionada.

Comentaris

Entrades populars