Partides de Novembre

Començo novembre amb la partida "Un pueblo a las afueras" un Hackeo de Ratas en las paredes dirigida per Gato.
Iris torna als móns onírics, una enginyera onírica que s'adentra en el món dels somnis per a atrapar a criminals.
Una partida totalment diferent a les altres partides de mons onírics. M'ha agradat moltíssim.

Una altre aventura de Kids On Bikes, "Stahlsburg Rhode Island"dirigida per Nebilim. Aquesta vegada he escollit un arquetip d'abusón, però al final resulta que sóc el més cagat de tots. Connor es tot façana.Una altra aventura molt divertida i plena de riures i bons moments.

"Runas" un sistema propi de Fenrir, modificat de D&D i amb lore propi. Una partida de testeig d'una ambientació pròpia. Una aventura molt narrativa i amb la que vam riure molt.

"Mision Delta" del sistema En la Oscuridad, dirigida per Nebilim. Un grup de soldats dins d'una nau espaial, una missió de rescat i un planeta que els depara una sorpresa inesperada.

"WaterDeep" de D&D, dirigida per Semilla Rolera, Krista Alderson surt de nou del calaix de Pj's per aquesta campanya. Donat que m'incorporo en una segona temporada, els altres Pj ja es coneixen i tenen les seves pròpies trames i aventures personals junts. Com encaixarà la pícara en l'equip?

I tachán... tachán...

... per primer cop a Ludorussafa no he jugat una partida, sinó que la he dirigit.

Basada en la sèrie SEE, d'AppleTV. Aquesta Oneshot amb Lore propi explica com la humanitat viu en una civilització post-apocalíptica, la població mundial ha quedat reduïda a un 10% de lo que era a l'any 2020. L'aventura s'ubica a la península ibérica a l'any 3000.
Una societat molt avançada a nivell d'intel·ligència emocional, que ha deixat a banda els estereotips de gènere, en canvi viuen com a l'era prehistòrica i han perdut el sentit de la vista.
Gràcies a les meves companyes de moderació que em van ajudar a testejar la partida per pulir algunes cosetes i poder-la oferir més endavant als usuaris del server.



Comentaris

Entrades populars