Kids on Bikes


L'aventura comença en un petit poble anomenat Elmoreville als anys 80.

Kate es una jove de 14 anys que va a l'institut. En aquest poble viuen tambè un grapat de nois i noies de la seva edat.
La Claire es la seva millor amiga i filla del sacerdot de l'església del poble, molt amic del pare de Kate (spoiler, son mala gent) també la Sarah que es una gran esportista i amb la que té també més relació.
Al grup s'hi sumen l'Elmore, veí de la Kate, i pel que fa uns mesos sentía alguna cosa però el noi només té ulls per la Lia.
La Leelah i la Sammy son parella, almenys es lo que creu la Leelah, em sembla que Sammy no ho té tant clar.
Els germans Bill i Wes amb els que Kate no té tanta relació però van junts a classe, un grup bastant complert i amb uns caràcters molt diferenciats que li donen molt joc a les sessions.

Aquell principi de curs de 1983 es diferent dels altres, a Elmoreville estan succeint coses molt rares, també han vingut nous habitants al poble.
En Kylo es un caçamonstres i parella (o no, perque aquests dos tenen uns embolics) de la Sarah.
La Vicky, una noia molt simpàtica i guapa que es guanya el cor de Kate desde el primer moment (amor a primera vista) i aquí vé una de les coses que m'agraden de Kids on Bikes, la normalització amb la que es tracta la diversitat sexual, a la secció de creació de personatges del manual hi dedica uns paràgrafs a la importància de la diversitat i que deixar-se endur pels comportaments històrics de l'época en la que está ambientada la nostra partida no ens dona drets a ser uns LGTBòfobs de merda. Mola o no mola Kids on Bikes???

A un poble típic americà a 1983 la diversitat LGTBIQ+ está a la ordre del día i m'encanta.

Sí, sóc la Kate i sí, estic perdudament enamorada de la Vicky, tinc 14 anys i les hormones pels núvols, res nou sota el cel. Una profecía, uns escollits, gats que parlen i volen, tritons... En aquest poble pot passar qualsevol cosa.

La primera temporada de la campanya ja ha acabat, però estic desitjant començar la segona i veure que li depara el futur a aquest jovent.

Comentaris

Entrades populars