"El internado" - rol escrit

Un dia la Mar ens va dir... Eh, gent per que no fem un rol escrit sobre un internat a Winchester amb joves problemàtics? 
(La il.lustració que acompanya aquesta entrada es de la mateixa Mar, mireu quina pasada)

Tenint en compte que l'única experiència que tenía fent rol escrit era a Twitter amb Coronaburgo vaig pensar que sería una bona oportunitat per aprofundir en aquesta forma de rol que no coneixia massa.

Digue-me boja, em vaig tirar de cap a la piscina, sense mirar si hi havia aigua o no i es que  feia temps que em rondava el cap fer-me un Pj bastant especial, une adolescent no binarie amb molts problemes a casa justament per  aquesta raó i amb la premisa inicial de "l'internado" en Sam podía encaixar força bé.

Sam té 17 anys, fille de mare soltera, viu en un poble molt conservador d'Anglaterra, després de vàries teràpies de reconversació i molts problemes al seu antic institut per baralles i expulsions, Sam acaba a Winchester, un internat bastant pijo però que disposa d'un programa per a joves problemàtics.
La mare de Sam l'envia allà com a últim recurs per a que es converteixi en la noieta que hauria de ser (spoiler, no funciona).

Quan arriba a Winchester i s'entrevista amb la directora Margaret StoneBridge se n'adona que Winchester no es el que sembla, la directora li facilita en tot moment el desenvolupament de la seva identitat i li deixa escollir si la seva habitació estarà amb les noies o amb els nois.

Sam escull anar amb els nois, Stonebridge mira entre tots els expedients i decideix que comparteixi habitació amb Lowell Harland, tot i que la primera presa de contacte amb ell es bastant accidentada (Sam li posa un ull de vellut a Low per un comentari sobre la seva identitat) de seguida fan bones migues i es converteixen en "germans".

Es cuiden i s'entenen força bé desde el primer moment. Aquell curs també coneix Fahra, per la que sembla que Low sent alguna cosa i a Alexander i Sid, companys de l'habitació del costat i amb els que comparteixen bany.

L'inici de l'aventura i el rol escrit comença un any després, amb un nou inici de curs i una incorporació al grup d'amics, l'April, cosina de Alexander.

Una festa nocturna al llac proper, uns poders que ningú ha demanat i que són bestials i uns sentiments que crèixen i que acaben per explotar, relacions que canvien, venjances familiars, assassinats i conflictes aristocràtics i molt creixement personal.

Si voleu llegir aquesta apassionant història que ja porta un mes d'escriptura i que va per a llarg ho podeu fer al servidor de Discord de Ludorussafa.

Comentaris

Entrades populars