Malson abans de Nadal

Si, ho sé, es el nom d'una pel·lícula de Tim Burton, però el Nadal de vegades també es el malson d'algunes persones. Tot s'omple de decoracions i nadales, els avatars de les xarxes socials s'omplen de gorros vermells, l'enllumenat del carrer s'encèn i els supermercats s'omplen de polvorons i turrons.

Arriba el Nadal i tothom queda amb la familia, dinars familiars, sopars d'empresa que ens treuen temps de jugar a rol amb la colla. Això si que es un malson. No?

Aquest any amb el confinament, el toc de queda nocturn i les mesures de seguretat de no congregar-se més de deu persones sembla que el Nadal es presenta una miqueta més fluix a nivell d'events familiars... així que aprofitem aquestes festes que están per arribar per preparar partides i passar-ho bé.

Recordo una aventura molt divertida que vaig preparar per a aquestes dates ara fa un parell d'anys.

Un grup d'infants es desperta el matí de Nadal i es troba que no hi han regals sota l'arbre, una de les pistes els porten fins al pol nord, però els dies van passant i arriba el dia de reis i tampoc hi han regals, això sí la casa está plena de sorra del desert i unes estranyes peülles que no son de camell... la investigació els encamina fins a un bosc proper on un centenar de tions están montant la festa grossa amb tots els regals.

I es que després de cagar i cagar cada any a cop de bastó els Tións s'han amotinat i volen els regals per a ells. El malson de qualsevol infant del primer món es quedar-se sense regals en aquestes dates. Ojalá les nostres preocupacions fossin tant simples.

Per a alguns això de no poder-se ajuntar amb la familia per festes es una alegria i per altres un malson. Com ho viviu vosaltres? Alguna vegada heu fet partides ambientades en el aquestes dates?





Comentaris

Entrades populars